tag:blogger.com,1999:blog-90770494081005072642024-03-13T22:09:20.574-07:00Els fruits de la tardorjoseposcarhttp://www.blogger.com/profile/08212902928060907741noreply@blogger.comBlogger3125tag:blogger.com,1999:blog-9077049408100507264.post-16023093872168880342007-11-06T03:12:00.000-08:002007-11-06T03:32:23.561-08:00Aspecte de la tardor<span class="blsp-spelling-corrected" id="SPELLING_ERROR_0">La tardor, es una estaciò del any en la que les fulles cauen i canvien de color.</span><br /><span class="blsp-spelling-corrected">Els ocells marxen perquè comença fer fred.</span><br /><span class="blsp-spelling-corrected">Es mengen castanyes i panellets.</span><br /><span class="blsp-spelling-corrected">Etc.</span><br /><span class="blsp-spelling-corrected"></span>joseposcarhttp://www.blogger.com/profile/08212902928060907741noreply@blogger.com2tag:blogger.com,1999:blog-9077049408100507264.post-70684098656229074222007-10-04T02:18:00.000-07:002007-10-04T02:19:16.305-07:00recepta de panelletsPER FER 1 KG I MIG DE PANELLETS<br /><br />Es posen a bullir les patates amb la pell, després es treu la pell i es barreja l’ametlla en pols, les patates, el sucre i els 2 ous, ( si voleu podeu deixar reposar una estona la barreja de tot plegat).Després feu les formes amb la barreja, els pinyons o les ametlles trencades, ( va bé per enganxar els pinyons una mica de clara d’ou o ou batut), quan acabeu si voleu els podeu pintar amb el rovell de l’ou.Es posen uns deu minuts al forn amb aire fort ( uns 180º ), vigilant que no es cremin. els treieu del forn i els deixeu reposar.<br />Millor si els feu un dia o dos abans de menjar-los.<br />Que us vagi de gust!.<br /><br /><br />Ingredients :700 grams d'ametlles en pols 1/2kg. de sucre2 patates petites2 ous sencersuns 700 grams de Pinyons o Ametlles trencades, o la meitat de cada, (a gust del consumidor).joseposcarhttp://www.blogger.com/profile/08212902928060907741noreply@blogger.com1tag:blogger.com,1999:blog-9077049408100507264.post-19058895001166095282007-10-04T01:46:00.000-07:002007-10-30T04:21:25.523-07:00presentacióHola em dicJOSEP visc a vilafortuñ intentare fer un blog sobre les fruites de la tardor esperu que a us agradi.joseposcarhttp://www.blogger.com/profile/08212902928060907741noreply@blogger.com0